2010. július 30., péntek

Olcsó Huawei mobilok a piacon

A Huawei négy új készüléket jelentett be, mind a négy Indiának készült, de talán Európában is kaphatóak lesznek az egyedi és tényleg szép telefonok. A Huawei U8300 QVGA felbontású kijelzővel, QWERTY billentyűzettel felszerelt, de megtalálható benne Wi-Fi, sztereó Bluetooth, 3.2 megapixeles kamera és microSD bővítőhely is. Az Androidos telefon számos élénk színben lesz elérhető, mivel Indiában kifejezetten kedvelik a rendkívül színes telefonokat.


A Huawei U8500 egy teljesen érintős készülék, a megjelenítője egy 3.2 colos változat, megtalálható benne optikai trackpad és 3G internetkapcsolat. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik verziószámú Android rendszer lesz rajta megjelenéskor.

A másik két telefon, a Huawei U9130 és a Huawei C5600 Brew alapokon nyugszanak. Előbbi egy BlackBerry stílusú, QWERTY gombsoros modell SNS integrációval, míg a második egy felénk biztosan nem elérhető készülék, mivel csak CDMA hálózatokon lesz működőképes. Mind a két telefont kifejezetten a fiatalok számára fejlesztették ki.
A négy új Huawei telefon augusztus 1-jétől lesznek megvásárolhatók az Airtel, a Reliance és a Tata szolgáltatók kínálatában. Érdekes, hogy a CellPassion információ szerint augusztusban nem kevesebb mint 20 új Huawei mobil kerül a boltokba, a legtöbbön Android 2.1 lesz megtalálható. A készülékek ára 170-320 dollár körül alakul.


Forrás: Telefonguru

Olcsó Huawei mobilok a piacon ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger