2010. július 22., csütörtök

Apple: 175 millió dollárba kerülnek az ingyen tokok

Az Apple bejelentése szerint körülbelül 175 millió dollártól esik majd el a cég számára az ingyenes tokok biztosításával.

A rendkívül erős pénzügyi negyedév értékelése során Steve Jobs, az Apple első embere ismét szóba hozta az iPhone 4 „Antennagate” néven említett hibajelenségét, melyre ingyenes tokok biztosításával kínáltak gyógyírt. Maguk a tokok nyilván nem jelenthetnek túl nagy költséget, ám az elmaradt hasznon már jelentős lehet, hiszen a gyártó becslései szerint körülbelül 175 millió dollárral kurtíthatja majd meg a harmadik negyedév pénzügyi eredményeit. Mint arról a testünkben is beszámoltunk, az iPhone 4 vételi nehézségei a lényegesen jobb lefedettséggel rendelkező európai hálózatokon eleve csak elvétve jelenthetnek problémát, ám az Egyesült Államokban az AT&T hálózatán a kisebb probléma sokkal feltűnőbbnek bizonyult. A gyártó egyelőre nem erősítette meg, hogy miért csak szeptember 30-ig kínál ingyenes kiegészítőt a készüléke mellé, de egyes források szerint ennek hátterében a gyártási folyamat átalakítása állhat, vagyis egy újabb komponens beépítésével a probléma addigra végleg feledésbe merülhet.


Forrás: Mobilarena


Bookmark and Share

Apple: 175 millió dollárba kerülnek az ingyen tokok ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger