2010. július 23., péntek

Az Apple megkezdte az iPhone 4 tokok árának visszatérítését

Ráadásul mindezt automatizáltan teszik.

Az Apple állítólag megkezdte az iPhone 4 térerővel kapcsolatos problémáit megszüntető tokok - pontosabban bumperek - árának visszatérítését azon vevők számára, akik még azelőtt vásárolták meg a 30 dolláros kiegészítőt, hogy megszületett volna a döntés, mely szerint szeptember 30-ig minden vásárló ingyen kap egyet. A visszafizetés pontos módja nem ismert, az viszont biztos, hogy az amerikai vásárlók közül többen is kaptak a képernyőfotón látható e-mailből.


Egyes források szerint az ingyen tokok körülbelül 175 millió dollár bevételt vesznek el a vállalattól, mely összeg nem tudni, hogy miből áll össze, hiszen a vállalat a forgalmazás megkezdése után 3 héttel nagyjából 3 millió darabot adott el a készülékből, amit 30-cal felszorozva (a bumper végfelhasználói ára dollárban) sem fogunk 90 milliónál nagyobb számot kapni, pedig itt nem is a gyártási költséggel számoltunk, ami valószínűleg csupán filléres tétel. A veszteség prognosztizálása persze azt is jelenti, hogy az Apple számításai szerint szeptember 30-ig még jó sok iPhone 4 fog gazdára találni.

Forrás: Mobilarena


Bookmark and Share

Az Apple megkezdte az iPhone 4 tokok árának visszatérítését ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger