2010. július 30., péntek

Augusztusban jön a Sony Ericsson Aspen

A japán-svédek környezetbarát GreenHeart családjába tartozó SonyEricsson Aspen jövő hónaptól megvásárolható meg. Az Aspen mellett több tagot is találunk a GreenHeart szériában, ezek a SonyEricsson Naite, a SonyEricsson Elm, a SonyEricsson Hazel és a SonyEricsson Cedar. Az M1i kódnéven megismert telefon Windows Mobile operációs rendszert futtat és heteken belül a boltokba kerül. Az Aspent februárban mutatták be és egyben a világ első olyan okostelefonja, amely újrahasznosított anyagokból készült.


A Windows Mobile 6.5.3 rendszerű készülék kijelzője egy 2.4 colos, 240×320 képpont felbontású érintős változat, megtalálható rajta fizikai QWERTY billentyűzet, egy 3.2 megapixeles kamera, Bluetooth, beépített navigáció, Wi-Fi és 3.5 mm-es jack csatlakozó. A készülék fizikai méretei 117 x 60 x 12.45 mm és 130 grammot nyom a mérlegen.

Az Aspenben egy 1500 mAh-s BST-41 akkumulátor található, a töltője EP800, a dobozban egy HPM-60J GreenHeart headset és egy EC700 microUSB kábel rejtőzik a 4 gigabájtos microSD kártya mellett. A középkategóriás Sony Ericsson Aspen fekete és ezüst színekben lesz kapható.
Forrás: Telefonguru
Bookmark and Share

Augusztusban jön a Sony Ericsson Aspen ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger