2010. július 29., csütörtök

A Motorola is beint az Apple-nek

Talán már mondani sem kell, hogy még mindig a kissé már unalmas téma jött elő. Ezúttal is az Apple iPhone 4 térerővesztési gondjairól lesz szó. Az Apple ugyan ingyen tokot biztosít a felhasználók számára, hogy véletlen se érjenek hozzá a trendi fém kerethez, amibe az érzékeny antennát integrálták, ám a Motorola ezt meglovagolta az alábbi reklámmal és bizony nagyon üt!
A méretes és szövegekkel teletűzdelt plakáton jól olvasható, hogy bizony a Motorola Droid X mobilhoz nem szükséges semmilyen tok vagy ügyeskedés, hogy ugyanúgy lehessen használni mint bármilyen más telefont.

A gyártó hivatalos közleménye szerint „a mi készülékeinkhez nem szükséges tok, hogy tökéletesen működjenek. A Droid X dual antennával felszerelt, tehát bárhogy megfogható, nem lesz térerővesztés tapasztalható, amely több mint 30 éves tapasztalatunknak köszönhető”.
Így a Samsung mellé az amerikai gyártó is felsorakozott az iPhone 4 elleni reklámokkal – mint emlékezhetünk, a brit Samsung néhány ingyen Samsung Galaxy S modellt osztogatott szét azok között, akik elégedetlenek az új iPhone mobiljukkal.
Forrás: Telefonguru


Bookmark and Share

A Motorola is beint az Apple-nek ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger