2010. július 21., szerda

Adobe FlashTime: Flash alapú videóhívások Androidra

Az Adobe Air 2.5 segítségével készített alkalmazás peer-to-peer videóhívási képességgel ruházza fel az Android alapú mobilokat.

Az Adobe nem hagyhatta szó nélkül az Appe kizárólag WLAN hálózatokon lógó iPhone 4 készülékek között használható FaceTime kliensét, így nemrég egy olyan Flash alapú megoldással rukkolt elő, mely szintén alkalmas peer-to-peer videóhívások lebonyolítására. A hamarosan bevezetésre kerülő Adobe Air 2.5 segítségével készített FlashTime kliens várhatóan sosem kerül majd kiadásra, hiszen elsősorban csak a Flash megoldásokban rejlő képességek bemutatására készült, de természetesen nem kizárt, hogy a jövőben más forrásból elérhetővé válik majd egy platformok között és 3G hálózatokon is használható megoldás, mely a szolgáltatók által kínált videóhívásoknál lényegesen olcsóbb alternatívát jelenthet. Az alant látható videó az Android alapú FlashTime kliens működését mutatja be, de természetesen a megoldás más platformokra is könnyen áthelyezhető lehet.


Forrás: Mobilarena


Bookmark and Share

Adobe FlashTime: Flash alapú videóhívások Androidra ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger