2010. december 21., kedd

Új iPhone alkalmazás, mely segít eligazodni a bevásárlóközpontban

A Mammut névre hallgató, ingyenesen letölthető iPhone szoftver sokaknak jól jöhet a karácsonyi vásárlás során.

Újabb hasznos taggal bővült az iOS-rendszerű eszközökre elérhető alkalmazások sora. A Mammut nevű applikáció neve elég beszédes; a magyar fejlesztésű program segít eligazodni az azonos nevű budapesti bevásárlóközpontban, ráadásul mindezt ingyenesen és reklámoktól mentesen, két nyelven beszélve teszi.

A szoftver kialakításánál a készítők célja a könnyű kezelhetőség volt, melyet maradéktalanul el is értek. A képernyő alsó részén négy fület találhatunk, melyek közül az elsőn a két épületből álló Mammut bevásárlóközpont üzletei szerepelnek abc-sorrendben. Ha bármelyikra rábökünk, láthatjuk, hogy hogyan néz ki, milyen kategóriába van sorolva, hol helyezkedik el, plusz szerepel a cím telefon, e-mail és webcíme, valamint nyitvatartása is. A második fül a kategóriák névre hallgat, funkciója elég beszédes, típus szerint szeparálva érhetjük el az üzleteket. A harmadik fül a térképre visz minket, itt igen kellemes funkció az egy gombnyomással elérhető POI-megjelenítés, melynek segítségével végre könnyedén megtudhatjuk, hogy hol találhatók az illemhelyek a Mammutban; azokat segítség nélkül nem túl egyszerű dolog megtalálni. Az utolsó fül magáról a bevásárlóközpontról szól, annak elérhetőségét, megközelíthetőségét és nyitvatartását olvashatjuk el rajta. Hasznos kis cucc, remélhetőleg a jövőben egyre több cég veszi észre, hogy igenis megéri lokális tartalmakat fejleszteni az iOS (és Android) alapú készülékekre.

Forrás: MobilarenaBookmark and Share

Új iPhone alkalmazás, mely segít eligazodni a bevásárlóközpontban ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger