2010. december 10., péntek

GoldStriker iPhone 4 History Edition: T-Rex foggal

T-Rex fogdarabokat is tartalmazó, több mint 65 millió éves meteoritból készül a GoldStriker legújabb luxusmobiljának burkolata.

Azt, hogy mi értelme van egy T. rex (Tyrannosaurus rex, magyarul zsarnokgyík, mely kb. 65- 68 millió évvel ezelőtt élt) fog-maradványokat is tartalmazó kb. 65 millió éves meteoritot egy maximum egy-két évig használt mobiltelefon burkolataként felhasználni, mindenki döntse el maga, de nyilván azért készül ilyesmi, mert van rá igény. A GoldStriker iPhone 4 History Edition, mint ahogy azt a neve is mutatja, a régmúlt egy apró darabjával kíván kitűnni a mobilok közül, hiszen a jövevény hátlapja egy kézzel csiszolt meteoritból készült, melyért cserébe 62 700 dollárt azaz körülbelül 13,2 millió forintot kell kifizetni. Persze senki ne számítson arra, hogy a készülék hátlapján egy komplett dinoszaurusz fogsor fog majd vigyorogni, ugyanis a történelem előtti korokra mindössze néhány apró szilánk utal.


Forrás: Mobilarena


Bookmark and Share

GoldStriker iPhone 4 History Edition: T-Rex foggal ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger