2010. december 22., szerda

1,5 millió WP7 mobilt szállítottak le a gyártók

A Windows Phone 7 alapú okostelefonok pontos eladásai továbbra sem ismertek, de az biztons, hogy a viszonteladók érdeklődnek az új platform iránt.

Achim Berg, a Microsoft szóvivője nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy a gyártópartnerei ezidáig több mint 1,5 millió Windows Phone 7 alapú készüléket szállítottak le a szolgáltatók és a viszonteladók számára. Habár az érték elsőre meggyőzőnek tűnhet, nem szabad elfelejteni, hogy ez nem tükrözi a valós eladásokat, hiszen a leszállított modellek egy része még raktárkészleten lehet. Továbbá arról sem szabad megfeledkezni, hogy a 1,5 milliós darabszám 30 ország 60 szolgáltatója és megannyi viszonteladója által felvásárolt 10 különböző készüléket jelent csupán és egyelőre semmi pontos információ nem ell rendelkezésre a végfelhasználókig eljutott darabszámokkal kapcsolatban. A Microsoft szóvivője szerint azonban az eladások a várakozásoknak megfelelőek, vagyis a szoftveróriás elégedett az eredményekkel.


Forrás: Mobilarena


Bookmark and Share

1,5 millió WP7 mobilt szállítottak le a gyártók ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger