2010. december 7., kedd

Google eBooks: Hárommillió ingyen könyvvel

Hivatalosan is beindult a Google könyváruháza mely a kétszázezer megvásárolható könyv mellett hárommillió ingyenes tartalmat is kínál.

Az Android Gingerbread platform és a Nexus S leleplezése mellett a Google egy online könyváruházzal is előrukkolt, mely az Amazon, a B&N és az Apple megoldásától eltérően a platformfüggetlen megvalósításra és az ingyen elérhető könyvek millióira fókuszál.
 A   books.google.com/ebooks
címen elérhető katalógus hárommillió ingyenes és több mint kétszázezer, pénzért megvásárolható könyvet tesz elérhetővé, melyek számítógépes böngészőben, Android alapú mobilokon és internettáblákon, Apple iPhone, iPad és iPod Touch készülékeken, illetve Sony könyvolvasókon is megjeleníthetőek. A könyvjelzők és az utoljára elért oldalak automatikus szinkronizálását, éjszaki és nappali nézetet, valamint állítható tördelést és betűméretet is kínáló Google eBook szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el, de 2011 közepén Európában is debütálni fog. A következő évek során a Google 150 millió könyv digitalizálást tervezi eBook és PDF formátumban, mely révén a katalógusa messze túlmutathat bármely konkurens kínálatán.Forrás: MobilarenaBookmark and Share

Google eBooks: Hárommillió ingyen könyvvel ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger