2010. december 7., kedd

Megvalósítja a felhasználók ötleteit a Telenor

Androideák néven hirdetett közösségi médiás felületein androidos ötletpályázatot a Telenor. A beérkezett tervek közül a legjobbakat meg is valósítják, majd ingyenesen letölthetővé teszik.


A globális piacokon látható tendenciák Magyarországon is érezhetőek, s egyre több felhasználó fedezi fel magának a Google rendszerét.A Telenor készülékportfóliójának majdnem darabra pontosan negyedét teszik ki az androidos telefonok: jelenleg egy tucatnyi ilyen készüléket forgalmaznak különböző árkategóriákban. Közlésük szerint legnépszerűbbek a felsőkategóriás Samsung Galaxy S és HTC Desire készülékek.

A lelkes Android felhasználók számára a Telenor alkalmazás-ötletpályázatot is hirdetett több kategóriában Androideák néven. A versenyen részt vevők a Telenor Facebook oldalán található űrlapon keresztül küldhetik be ötleteiket, amelyekből a legizgalmasabbakat, leghasznosabbakat szakértőkből álló zsűri, illetve a szolgáltató közösségi csatornáinak követői választják ki. A nyertes appötleteket megvalósítják és elérhetővé teszik a Telenor honlapján és Facebook oldalán.

Forrás: MobilportBookmark and Share

Megvalósítja a felhasználók ötleteit a Telenor ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger