2010. december 9., csütörtök

Ma van a HTC Legend nagy napja

Többszöri "nemsoká" és "néhány hét múlva" ígéret után a decemberi 9-ei, azaz mai nap kiemelten fontos a HTC Legend telefonját használók életében.

A Legend-júzerek máris nyomogathatják a szoftverfrissítés menü "Check now" gombját, a HTC ugyanis ma kezdi/kezdte el kitolni az Android 2.2 update-et az európai, szolgáltatófüggetlen készülékekre. Így bár jóval a Desire után , de végre a Legend is megkapja az új Androidot, amelynél azóta már van újabb is. A Legend frissítésével valószínűleg befejeződött a 2.2 update-ek korszaka, ezután várhatóan már a Desire, a Desire HD és a Desire Z 2.3-ra történő frissítésén dolgoznak.

Az Android Froyo verziójának újdonságai közt szerepel a hardveres gyorsítással dolgozó Flash 10.1 támogatása, az alkalmazások memóriakártyára való telepíthetősége, illetve automatikus frissíthetőségük is. Szintén csak a 2.2-ben érhető el néhány Google-alkalmazás (vagy bizonyos verzióik).

Az új Android-verzió nem csak az USB-s tetheringet támogatja, de önálló WiFi hotspotként is képes üzemelni az Android 2.2-es mobil. A telefonon előfizetett és elérhető mobilnettel internetet adhatunk bármelyik számítógépnek egy "házilag kreált" hotspottal.

Forrás: Mobilport

Bookmark and Share

Ma van a HTC Legend nagy napja ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger