2010. december 3., péntek

Bolhapiacon vette meg a szupermobilt

Kissé hihetetlenül hangzik, de egy felhasználó állítja, hogy bolhapiacon vette meg a Motorola Tegra 2 chipes, androidos szupermobilját, az Olympust. Fotókat is készített.

Néhány napja beszámoltunk egy meglehetősen homályos kiszivárgott fotóról, melyen állítólag a Motorola soron következő nagyágyúja, a kétmagos Olympus látható. A fórumban valaki szóvá tette, hogy a kiszivárgott fotók miért mindig gyenge minőségűek. Nos, most itt van néhány egész jó fotó, meglepő forrásból.


A fotókat a Gizmodo egyik olvasója küldte be, aki azt állítja, a természetesen titkos fejlesztés e prototípusát nem máshol, mint egy bolhapiacon szerezte be! Az informátor elmondta, hogy mikor megvette a készüléket, nem tudta, hogy mi ez, illetve, hogy egyáltalán bekapcsol-e. A telefon bekapcsolt, sőt a hangerő és a bekapcsológomb kombinációjával az informátor bejutott a fejlesztői menübe is - úgy véli nagyon klassz telefon lesz.


A kissé hihetetlen történet mellé fotókat is küldött az olvasó, melyekből kiderül, hogy a telefonon van HDMI port, microUSB, előlapi kamera, valamint, hogy kijelzője nagyobb, mint a Defy-é, tehát 3,7 ich feletti. Ezeken felül tudható az Olympusról, hogy Tegra 2 chip lesz benne, Android 2.2-vel érkezik, valamint, hogy januártól az AT&T-nél lesz majd kapható.

Forrás: MobilportBookmark and Share

Bolhapiacon vette meg a szupermobilt ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger