2011. február 2., szerda

Új, kisvállalkozói csomagok a Telenortól

A Telenor 2011. február elsejétõl azoknak a kisvállalkozásoknak ajánl új konstrukciót, akiknek fontos, hogy az irodán kívül is elérhetõek legyenek akár telefonon, akár e-mailben és az interneten keresztül. A mobiltelefonra szabott internet adatmennyiséget is magába foglaló Menedzser tarifarendszer elõre kiszámítható, kedvezõ perc- és adatforgalmi díjakat kínál, melynek segítségével az üzletmenet zökkenõmentesen fenntartható.
Egy üzlet mûködésének ma már alapvetõ feltétele az állandó elérhetõség, vagyis a telefonkapcsolat, a folyamatos e-mail forgalom és az információk áramlása. Mindez már nem csupán a nagyobb cégek és azok vezetõi számára létkérdés, hiszen egy jóval kisebb forgalmat bonyolító vállalkozást különösen érzékenyen érinthet egy-egy kihagyott lehetõség. Számukra tehát ugyanolyan fontos a gyors reagálás, illetve az, hogy üzleti levelezésüket és a híreket akár a munkahelytõl távol is követni tudják.

/txt/hirek/kepek/menedzser440_20110202.jpg


A Telenor üzleti szolgáltatásai között ezért február elsejétõl vehetõk igénybe azok a Menedzser tarifacsomagok, amelyeket a kisvállalkozások vezetõinek és az egyéni vállalkozók igényeinek megfelelõen alakítottak ki. Az új tarifarendszerben öt különbözõ megoldás választható – a Menedzser 4 000, 7 000, 10 000, 14 000 és 18 000 tarifák –, melyek esetében belföldön a havidíj minden esetben lebeszélhetõ illetve SMS-ekre fordítható. Kedvezõ percdíjakkal indíthatóak hívások – Menedzser 18 000 tarifacsomag esetén 15 Ft/perc belföldön - a cégen belüli hívások pedig természetesen díjmentesek.
Az egyes Menedzser tarifacsomagokhoz a havidíjba épített mobilinternet adatmennyiség tartozik, amelynek segítségével az ügyfelek erre alkalmas készülékükön elérhetik a munkavégzéshez szükséges internetes tartalmakat, olvashatják céges levelezésüket. A komplex tarifarendszer a folyamatos vállalaton belüli, illetve a partnerekkel történõ kapcsolattartás mellett a hatékonyabb idõkihasználáshoz is hozzájárul, hiszen például egy megbeszélés elõtt várakozva hasznos lehet a legfrissebb leveleket, jelentéseket vagy gazdasági információkat a mobiltelefonon keresztül elolvasni.
A Menedzser 4000 csomag 500 MB, a Menedzser 7000 1 GB, a Menedzser 10 000 2 GB, a Menedzser 14 000 3 GB belföldi internetezésre használható adatmennyiséget tartalmaz. A legnagyobb, Menedzser 18 000 tarifacsomag belföldön korlátlan e-mailezést és böngészést biztosít. A Menedzser tarifacsomagokkal a telefonon történõ mobilinternetezés során ráadásul az adatforgalmi keret felhasználása nem eredményez túlszámlázást belföldön. Ebben az esetben az adatsebességet csökkenti a szolgáltató.
Ahhoz, hogy a tarifacsomag minden elõnyét valóban ki lehessen használni, a Telenor egy kifejezetten magas tudású készüléket is ajánl ügyfeleinek. Az androidos HTC Desire okostelefon felsõkategóriás Menedzser tarifacsomagban most 9 900 forintért elvihetõ 2 éves hûségnyilatkozattal és szintén 2 éves, a tarifacsomagra vonatkozó szolgáltatási szerzõdéssel. Ez a készülék minden olyan funkcióval rendelkezik – e-mail küldése és fogadása, böngészés, GPS, hasznos applikációk –, amely alkalmassá teszi arra, hogy tökéletes segítõtársa legyen egy sikeres kisvállalat vezetõjének. A tarifacsomagok már egy SIM kártyától is elérhetõk.


Forrás: Telefonguru

Bookmark and Share

Új, kisvállalkozói csomagok a Telenortól ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger