2011. február 18., péntek

Kiszivárgott a Dell teljes termékpalettája

Android Ice Cream és WP7 alapú telefonokkal, valamint Android és Windows platform köré épített internettáblákkal készül a Dell.

Elsőként a WP Central oldalán vált elérhetővé a Dell 2012 első negyedévéig tervezett teljes termékpalettája, melyben Android Ice Cream és Windows 8 alapú ajánlatok is szerepelnek. Okostelefonok kapcsán igazi csemegével nem készül a Dell, bár április közepében frissítést kap a Venue Pro, illetve a harmadik negyedében egy Windows Phone 7 „Next Gen” alapú vertikális csúszka is kiadásra kerül. A tervek szerint szeptemberben kerül piacra a Dell első Android Ice Cream alapú mobilja, mely 4 hüvelykes qHD, azaz 540x960 képpontos érintőkijelzőt, kétmagos processzort és 1080p felbontású HD anyagok rögzítésére alkalmas kamerát is kapott, melyből később egy QWERTY variáns is készül.
Az internettáblák kapcsán sokkal több izgalomra lehet számítani, hiszen már áprilisban megérkezik a 10 hüvelykes, Android Honeycomb alapú Dell Streak variáns, melyet júliusban egy 7 hüvelykes kiadás is követni fog. Várhatóan júniusra készül el a „Rosemount” belső néven fejlesztett Windows 7 táblagép, mely 10 hüvelykes, 1366x768 képpontos kijelzőt kapott. A cég igazi nagy dobásai azonban csak 2012 elején érkeznek, méghozzá a Windows 8 alapú „Peju”, illetve az Android Honeycomb alapú „Opus One” és „Silver Oak” képében. A kiszivárgott ütemterv természetesen csak tájékoztató jellegű, hiszen csúszások és változások bármikor bekövetkezhetnek.Forrás: Mobilarena

Bookmark and Share

Kiszivárgott a Dell teljes termékpalettája ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger