2011. január 27., csütörtök

Több mint kétmillió WP7 mobil fogyott


Nem számít fantasztikus és áttörő sikernek, ám elfogadhatónak minősül a Microsoft legújabb platformjával ellátott telefonok értékesítési volumene. A redmondi óriás jó ideig nem óhajtotta elárulni számszerűleg, hogy hány WP7-es telefont értékesítettek, azonban az utolsó negyedéves jelentésből kiderül: a tavalyi év utolsó három hónapjában kétmillió Windows Phone 7-es mobil került ki a szolgáltatókhoz és kereskedőkhöz, ez bő félmillióval több mint amiről még decemberben hírt adtak, ám persze jóval gyengébb számokat produkált mint a konkurens Android vagy iOS rendszerű készülékek.

Greg sullivan, a Microsoft vezető termékmenedzsere a Mobilized-nak adott interjújában elmondta, hogy „egyáltalán nem elégedetlenek, hiszen egy teljesen átírt, vadonatúj rendszerről van szó, tehát még nagyon az elején állnak az értékesítésnek és persze a fejlesztések gőzerővel haladnak, de még nem elég meggyőzőek ahhoz, hogy az embereket a konkurenciától átcsábíthassák. Azonban azok az emberek, akik használják a WP7et, rendkívül szeretik.”
Jelenleg mintegy 24 ezer fejlesztő dolgozik a tartalomáruház feltöltésén és új programok írásán, a cikk írásakor nagyjából 6500 alkalmazás érhető el a Windows Marketplace-en.

Forrás: TelefonguruBookmark and Share

Több mint kétmillió WP7 mobil fogyott ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger