2011. január 13., csütörtök

Nokia E6-00: VGA kijelzõ, 8 megapixel és QWERTY?

Nem véletlen, hogy hivatalosan még nem hallottunk a finn gyártó Nokia E6-00 modelljérõl, hiszen egyelõre a bemutató még nem történt meg, csak folyamatosan szivárognak ki a hírek az újdonságról. Az egyik XML fájlból, amely a Nokia oldalára kikerült derül ki néhány információ az E6-ról, így lehet tudni, hogy VGA, tehát 640×480 képpont felbontású megjelenítõ kerül bele, valamint elérhetõ lesz HSDPA és Wi-Fi, a rendszer Symbian, ezt pedig egy egyelõre ismeretlen órajelû ARM processzor segíti majd.


A Mobile Bulgaria weboldal szerint az E6-ban megtalálható lesz a fentieken kívül még 8 megapixeles kamera LED vakuval, és teljes értékû QWERTY billentyûzet, bár ez utóbbiról nem tudni, hogy elõlapi vagy rejtett, csúszkás kivitel. A Nokia E6-00 amerikai változata várhatóan Nokia X7 néven kerül majd piacra. Remélhetõleg a február közepén megrendezésre kerülõ MWC-n bemutatják az új, üzleti szériás E6-00-t.


Forrás: TelefonguruBookmark and Share

Nokia E6-00: VGA kijelzõ, 8 megapixel és QWERTY? ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger