2011. január 28., péntek

Bezavarhat a jól teljesítő Motorolának az iPhone

Számot adott tavalyi utolsó negyedévéről, illetve a teljes 2010-es évről a Motorola mobilos üzletága. Az idei elsőtől kicsit tartanak.

A Motorola egyik legnagyobb partnere az amerikai Verizon mobilszolgáltató. Mivel immár az ő (nem GSM, hanem CDMA) hálózatuk is megkapta az iPhone-t, így az idei év elejére némi nehézséggel számol a Motorola - ennek eredménye majd valamikor áprilisban derül ki.

A tavalyi utolsó negyedév mindenesetre igen jól sikerült: a mobilos bevételek éves szinten 33 százalékkal, 2.4 milliárd dollárra nőttek. Az okosmobilok 4.9 milliós teljesítménye alaposan alulmúlta a Wall Street néhány elemzőjének 5.2-5.6 millió várakozását, de az egész évre vonatkozó 13.7 millió okostelefon és összesen 37.3 millió készülék azért elég jónak mondható.

Az idei első negyedév lehet, hogy nehéz lesz, de a másodikban már jöhetnek az olyan nagyágyúk, mint pl. az Atrix 4G, ezek újra sebességbe állíthatják a céget.

Forrás: MobilportBookmark and Share

Bezavarhat a jól teljesítő Motorolának az iPhone ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger