2011. január 21., péntek

Nokia N8: nyáron jön a Symbian^4 frissítés

A Nokia aktuális nagyágyúja az elkövetkező időkben igen komoly fejlesztéseken fog keresztül esni, ami az N8 tulajdonosok számára mindenképpen jó hír.
 
Nokia N8: nyáron jön a Symbian^4 frissítés
 
A Nokia ugyebár már az elmúlt hetekben, hónapokban is több különböző kisebb frissítést adott ki az N8-hoz, és a készülék első firmware frissítése, a PR1.1 is várhatóan napokon belül elérhető lesz (a Navifirm révén akár már most begyűjthető). Az már a verziószámból is könnyen kikövetkeztethető, hogy az általánosan gyorsabb és stabilabb működéssel kecsegtető PR1.1 nem hoz átütő újdonságokat, ezek ugyanis majd csak a PR2.0-ba fognak bekerülni.

A PR2.0 az előzetes információk szerint több mint 50 újdonságot fog hozni, így például lesz benne egy teljesen új webböngésző - a jelenlegi browser már jó ideje megérett a nyugdíjaztatásra. A PR2.0-át várhatóan a februári Mobil Világ Kongresszuson jelenti be a Nokia, a felhasználók pedig február végén, március elején férhetnek majd hozzá.

Jó hír, hogy a Nokia a PR2.0 után sem kívánja elhanyagolni az N8-at, így várhatóan valamikor a nyár folyamán ki fogja adni a teljesen megújult felhasználói felülettel felvértezett PR3.0-át. Na ez lesz az első olyan upgrade, melyben már azok az új funkciók lesznek benne, amiket a Nokia eredetileg a Symbian ^4-ben szeretett volna bevezetni. Mint ismeretes, a Nokia tavaly ősszel jelentette be, hogy a korábbi tervekkel ellentétben nem lesz Symbian ^4, ugyanis a Symbian ^4-be tervezett újdonságokat mind meg fogja kapni a Symbian ^3, kisebb-nagyobb frissítések formájában.

Forrás: NokiaprogramokBookmark and Share

Nokia N8: nyáron jön a Symbian^4 frissítés ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger