2011. január 31., hétfő

Meizu M9 - Mi is megvehetjük a kínai csúcsmobilt

Kínában karácsonykor jelent meg, de már akár Magyarországról is könnyen beszerezhető az iPhone-klóngyárt legújabb darabja. A Meizu M9 nagyon kínai, de nagyon nem gagyi.


A pletykák szerint Kínán kívül nem fogják hivatalosan forgalmazni a Meizu M9 modelljét, ez viszont persze nem jelenti azt, hogy ne juthatna azoknak belőle, akik itthonról nagyon szeretnének hozzájutni. A DealExtreme-ről ingyenes szállítás mellett 449 dollárért, azaz kb 95 ezer forintért rendelhető meg a mobil. A készlet éppen kifogyott, de a helyzet elég gyakran változik, aki venni szeretne, annak érdemes 1-2 naponta ránézni.


A rendelés hátulütője lehet, hogy bár egy év garancia jár a készülékre, esetleges probléma esetén a Hong Kongba és vissza történő szállítás költségeit a vevőnek kell állnia, ami nem két fillér.

A Meizu M9 a Sharp ASV technológiájával gyártott, 3.5 colos, 960x640 pixel felbontású érintőkijelzője mellett - a Samsung Galaxy S-ből ismerhető - S5PC110 1 GHz-es processzort, 3G, wifi b/g/n, Bluetooth 2.1, GPS képességeket, microSD(HC)-bővíthetőséget és egy 1370 mAh-es akkumulátort tartalmaz. Szoftveresen minderre egy Android jön, annak is a 2.2 verziója, de valószínűsíthető, hogy idővel kiadják rá a 2.3 Gingerbreadet is.


Forrás: Mobilport

Bookmark and Share

Meizu M9 - Mi is megvehetjük a kínai csúcsmobilt ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger