2011. január 31., hétfő

Mobilja mentette meg a fiút a farkasoktól

Egy norvég fiú az iskolából hazafelé farkasokkal találkozott. A kisebb falka támadásától mobilja, illetve az azon lejátszott rockszám - és persze saját lélekjelenléte - mentette meg.

Néhány napja egy norvég fiú, a 13 éves Walter Eikrem Rakkestad városából az iskola végeztével gyalog indult haza, ám az úton belefutott egy kisebb farkasfalkába. A fiú életét mobilja mentette meg - a telefonról (a kép alapján egy Sony Ericsson Xperia X8-ról) elindította a Creed nevű rockbanda egyik számát, amitől a farkasok megriadtak és elfutottak.


A farkasriasztó mobil

„Először azt hittem, a szomszéd kutyái azok" - mesélte Walter az egyik norvég tévécsatornának. A fiú azonban négy farkasba botlott úton hazafelé, miközben az iskoláját a házuktól elválasztó dombon baktatott. Walter persze halálra rémült a farkasok láttán, ám eszébe jutott anyja tanácsa: nem szabad elfutni, ha vadállattal akad össze. Ezért megállt egyhelyben, miközben azon gondolkodott, mitévő legyen.

Végül eszébe jutott mobilja, melyen teljes hangerőn elindította a Creed nevű rockbanda „Overcome" című számát. A zene szólt a mobilból, eközben Walter pedig - még mindig egyhelyben állva - vadul csapkodott karjával és teljes hangerővel énekelte ő is a számot. Mivel nem tipikus préda-viselkedést tanúsított, a farkasok megriadtak, és inkább otthagyták a fiút.

Íme az életmentő zene:
Forrás: Mobilport

Bookmark and Share

Mobilja mentette meg a fiút a farkasoktól ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger