2011. január 18., kedd

Drága lesz az iPad 2 négyszeres felbontású kijelzője?

A növekvő alapanyagköltségek miatt valószínűleg csak a magasabb árfekvésű Apple internettáblák kerülnek majd frissítésre.

Iparági pletykák szerint a február első napján leleplezésre kerülő iPad 2 a korábbi változatnál négyszer nagyobb felbontású, azaz 2048x1536 képpontos érintőkijelzővel a fedélzetén érkezik, mely nem csak messze túlmutat majd a konkurens ajánlatokon, de az alkalmazások egyszerű skálázását is lehetővé teszi. A rendkívül magas felbontásra az iOS 4.3 operációs rendszerben elérhető nagyobb felbontású ikonok is utalnak, de természetesen ennek súlyos ára lesz, mely már az alapanyagköltségen is érezhető. A GlobalDirectParts jelenleg 218,19 dolláros listaáron kínálja a teljes HD felbontású anyagok megjelenítésére is alkalmas kijelzőt, mely az eredeti iPad panel árának közel kétszerese, de a 144,99 dolláros kezdőáránál is jóval magasabb. A várhatóan előlapi és hátlapi kamerát, kétmagos processzort, valamint integrált SD kártyafoglalatot és USB portot is felvonultató iPad 2 anyagköltsége az első változatnál jóval magasabb lesz, így várhatóan csak a sorozat drágább tagjai kerülnek majd lecserélésre, vagyis legalább 599 dolláros árcímke várható.


Forrás: Mobilarena


Bookmark and Share

Drága lesz az iPad 2 négyszeres felbontású kijelzője? ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger