2011. január 19., szerda

Microsoft OneNote iOS platformra is

Apple iPhone és iPod Touch számára is elérhetővé vált a látványos jegyzetek készítését és szinkronizálását támogató Microsoft OneNote.

A Microsoft a Windows Phone 7 platform fejlesztése mellett a konkurens gyártók szoftveres ellátottságáról is gondoskodik, hiszen többek között a Symbian és MeeGo platform új irodai szoftvercsomagját és Exchange támogatását is a Nokiával közösen fejleszti. Az üzleti és privát megoldásainak további népszerűsítése érdekében a Microsoft nemrég iPhone és iPod Touch számára is kiadta a multimédiás jegyzetek készítését segítő OneNote jegyzetelő alkalmazást, mely a Windows Live online fiók használatával a jegyzetek automatikus szinkronizálását is lehetővé teszi.
A teendők és multimédiás tartalmakkal kiegészített jegyzetek folyamatos szinkronizálása a számítógép és az iOS alapú eszközök között is zavartalanul történhet, melyek kezelése Windows alapú gépeken a OneNote 2010 alkalmazással, vagy a OneNote online felületen keresztül is lehetséges. A Microsoft célja termesztésen igen egyszerű: a Bing, OneNote és más szolgáltatások megszokását követően a Windows Phone 7 platform azonos elemeinek kezelése is egyszerű feladatnak tűnik, mely a felhasználók elcsábításának ideális eszköze lehet.


Forrás: Mobilarena


Bookmark and Share

Microsoft OneNote iOS platformra is ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger