2010. október 8., péntek

Umbilical Cord: A leggusztustalanabb iPhone töltő?

A japán Mio I-zawa kreatív művész által megálmodott köldökzsinórnak álcázott töltő egy horrorfilmben is nyugodtan megállná a helyét.

Míg egyes művészi alkotások célja a lenyűgözés és a gyönyörködtetés, addig mások épp a megdöbbentő vagy épp megbotránkoztató mivoltuk miatt kaphatnak teret. A japán Mio I-zawa kreatív dizájner alkotásai inkább az utóbbi kategóriába tartoznak, hiszen a modern világ elgépiesedésének ellensúlyozására belső szerveket utánozó elektronikus kiegészítők egész sorozatával rukkolt elő. A számítógépekhez csatolható, motorok és pneumatikus szerkezetek segítségével a processzorterhelés függvényében növekedő és pulzáló elektronikus tumor, emberi preparált szívszerű kiegészítők és gigantikus bőrsejtek után most a kissé elvont gondolkodású művész a távközlés világa felé nyitott. Az Apple iPhone töltésére tervezett Umbilical Cord, azaz magzatzsinór a töltési folyamat során bizarr mozgásokat végez, mintha csak valódi táplálék áramlana benne a készülék felé. A Mio I-zawa által tervezett kiegészítők csak demonstrációs célokat szolgálnak, így kereskedelmi forgalomban valószínűleg nem lesznek elérhetőek.

Forrás: MobilarenaBookmark and Share

Umbilical Cord: A leggusztustalanabb iPhone töltő? ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger