2010. október 11., hétfő

Kezdődik: hivatalos a Samsung Omnia 7

Idő előtt vált hivatalossá a Samsung népszerű Omnia családjának legújabb tagja. A Omnia 7 különlegessége - na vajon micsoda? - a rajta futó szoftver, ami nem más, mint a perceken belül debütáló Windows Phone 7.


Még mielőtt nagyon belemélyednénk az Omnia 7-be, nem árt, ha felkészültök a következő pár hétre. Várhatóan olyan fog történni, ami a mobilos világ történetében már elég régen volt: heti 8-10 hír a mobilos Windows-ról fog szólni. Ma, hétfőn 15:30-kor ugyanis bejelenti a Microsoft új operációs rendszerét, pár napon belül pedig piacra kerülnek az első WP7-es készülékek is. Ezekről nemcsak hírt adni igyekszünk, hanem szépen, sorban tesztelni is őket.Ezek közül az egyik a Samsung i8700 Omnia 7, amelyet a Samsung orosz oldala - valószínűleg némi időzóna-kalkulálási tévesztés miatt - a kelleténél pár órával hamarabb jelentett be hivatalosan. A mobilnak elég nagy, 4 colos, 800x480 pixel felbontású SuperAMOLED kijelzője lesz - de mi más is lehetne egy mostanság piacra kerülő, felsőkategóriás Samsung okostelefonban. A processzor a Qualcomm QSD8250-ese (érdekes, hogy nem a Samsung saját Hummingbirdje), a RAM mennyisége egyelőre nem ismert.

A készülékben 5 megapixeles kamera van, amely 720p minőségű videó felvételére is képes. A videók és minden más tárolásához 8 gigányi beépített memóriát biztosít a gyártó. Netkapcsolatból van benne WiFi és 3G is, és természetesen nem maradt ki a GPS sem. Mindemellé egy 1500 mAh-es akkumulátort tesz a gyártó.

Forrás: Mobilport


Bookmark and Share

Kezdődik: hivatalos a Samsung Omnia 7 ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger