2010. október 11., hétfő

Már szállítják a Nokia C7 mobilt

Világszerte megkezdődött a közösségi internetezők okostelefonjának, a Nokia C7 szállítása. A Nokia C7 a vállalat második Symbian^3 platformra épülő okostelefonja, a Nokia N8 után. Megjelenését egy kis facebookos promóciójával toldják meg.A Nokia C7 a rozsdamentes acélt és az üveget egy elegáns, teljes érintőképernyős designban egyesíti. A 3.5 colos (360x640 pixel felbontású) AMOLED kijelző mellett 680 MHz-es ARM processzort, 256 MB RAM-ot és 8 gigányi belső tárhelyet is találunk a készülékben.A telefon kamerája 8 megapixeles, netkapcsolata WiFi + 3G, de van benne GPS, Bluetooth, microSD-s bővíthetőség és 3.5 mm-es audiojack is. Az operációs rendszer a már említett Symbian^3, melyet a Nokia Ovi szolgáltatásai (Ovi Térképek a navigációhoz, Ovi Áruház az alkalmazásokhoz, stb.) tesznek teljessé.

A mobilt a közösségi oldalak gyakori látogatóinak tervezték. Ebből kifolyólag integrált szolgáltatásként érhető el a Facebook és a Twitter, az e-mail fiókok közül pedig a Gmail, a Hotmail, a Yahoo! Mail és persze az Ovi Mail fiókba érkező levelek láthatók közvetlenül a kezdőképernyőn.

A finnek hamarosan kiválasztják majd a legaktívabb felhasználókat Nokia hivatalos Facebook-oldalának 1.4 millió rajongója közül. Az öt kiválasztott döntős mindegyike egy Nokia C7 készüléket fog kapni, hogy annak segítségével szervezzenek egy partit a különböző közösségi oldalakon. Az a rajongó, aki a partit a Facebookon legjobban mutatja be – azaz a legtöbb frissítést és posztot generálja – magának és 20 barátjának is nyer egy-egy Nokia C7 készüléket.

A Nokia C7 várható adók és támogatások nélküli ára 335 euró lesz, azonban az ár és az elérhetőség területenként és szolgáltatónként eltérő lehet.

Forrás: Mobilport


Bookmark and Share

Már szállítják a Nokia C7 mobilt ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger