2010. október 20., szerda

Kis változás a Vodafone keddi kedvezményeiben

A szolgáltató által biztosított mozis és étkezési lehetőségek köré változott.

A Vodafone a bocsfiuk.com oldalra épített kampánnyal indította el keddi kedvezményeit. Induláskor a Palace és a Cinema City mozik, valamint a Burger King éttermek kapcsán lehetett a keddi napokon jelentős díjcsökkenést elérni, amely minden esetben úgy működött, hogy egy jegy helyett kettőt, egy hamburger helyett pedig kettőt kapott az az ügyfél, aki előbb SMS-ben regisztrált, majd ezt bemutatta a vásárlás helyén.


A szolgáltató nemrég SMS-ben értesítette az eddigi kedvezményeket igénybe vevő ügyfeleit, hogy a jövőben a mozis ajánlat már csak a Palace filmszínházakban vehető igénybe, a Cinema City-vel nem sikerült a folytatásról megállapodni. Az elmúlt három hónapban a Vodafone keddi kedvezményeit több százezer alkalommal vették igénybe az ügyfelek, a leglelkesebb felhasználók több mint 25 alkalommal éltek a lehetőséggel, de egyébként is jellemző, hogy a résztvevők egynél több alkalommal használták ki a dupla mozijegy, illetve a bónusz hamburger opcióját.
A Vodafone tájékoztatása szerint a szolgáltató most azon dolgozik, hogy a két meglévő kedvezmény mellé további hasonló lehetőségeket kutassanak fel és tegyék elérhetővé az ügyfelek számára.


Forrás: MobilarenaBookmark and Share

Kis változás a Vodafone keddi kedvezményeiben ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger