2010. november 20., szombat

Sony Ericsson Anzu: Az első részletes bemutató

Android 2.2 operációs rendszerrel kerülhet piacra a 4,3 hüvelykes értőkijelzővel és 12 megapxieles kamerával szerelt Sony Ericsson Anzu.

Az Mobile-Review oldalon már elérhető a Sony Ericsson Anzu első részletes bemutatója, mely kapcsán természetesen nem szabad elfelejteni, hogy egy közel sem végleges állapotú prototípus alapján készül. Az előzetesben szereplő készüléken Android 2.1 operációs rendszer futott, ám az orosz oldal állítása szerint a végleges variáns Android 2.2 Froyo platformmal érkezik majd, míg az Android 2.3 Gingerbread csak egy későbbi frissítés segítésével lesz elérhető. A 12 megapixeles kamerával és 4,3 hüvelykes, 480x854 képpontos kapacitív multitouch TFT-LCD kijelzővel szerelt jövevényben az előzetes pletykáktól eltérően egy 800 MHz-es Qualcomm MSM7230 processzor teljesít szolgálatot, valamint 1080p felbontású anyagok rögzítésére és lejátszására sem lesz alkalmas, de a 720p felbontású HD anyagok kezelése természetesen nem hiányzik a repertoárból.


Forrás: Mobilarena


Bookmark and Share

Sony Ericsson Anzu: Az első részletes bemutató ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger