2010. november 10., szerda

Megérkezett Európába Toshiba a Folio 100-as modell

Újabb androidos harcos támad úton a távol-keletről az öreg kontinensre.

A Toshiba FOLIO 100 névre hallgató modellje Európában is forgalomba került. A 400 eurós, azaz nagyjából 110 ezer forintos tablet 10.1 inches, 1024x600 pixel felbontású kijelzőt kapott. A készüléken egy a Toshiba által kicsit megbolondított Android 2.2 fut. A legfontosabb azonban az, hogy a készülékbe beépítettek egy NVIDIA Tegra 2 processzort is, így a Toshiba készüléke képes az 1080 soros videók lejátszására is. Az akkumulátoros üzemidő mintegy 7 óra.
Toshiba FOLIO 100
Toshiba FOLIO 100
A FOLIO azonban rendelkezik egy olyan tulajdonsággal, amivel a tabletek eddig nem: HDMI csatlakozóval látták el, így máris van értelme a fent említett tudásnak.
Toshiba FOLIO 100
Toshiba FOLIO 100
A tablet egyébként 16 GB belső memóriát kapott, Bluetooth 2.1 rádiót, Wi-Fi-t, és SD kártya bővítóhelyet is, opcionálisan kérhető 3G képesen is (ehhez persze majd egy SIM kártyát kell a készülékbe helyezni). Videohívásokra is alkalmassá teszi a beépített 1.3 megapixeles kamera. Előre telepítve érkezik az Opera Mobile böngésző, a Documents to Go suite, valamint az FBReader e-könyv-olvasó is. A Toshiba Market Place-ről további alkalmazások is letölthetőek.
Forrás: Mobilarena
Bookmark and Share

Megérkezett Európába Toshiba a Folio 100-as modell ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger