2010. november 10., szerda

A Google Instant szépen csendben megérkezett mobilokra is

Hivatalos bejelentés nélkül érkezik a "gondolatolvasás".

A Google Instant technológiája már nemcsak számítógépeken elérhető. A keresőóriás új technológiája a szerencsés kiválasztottak után immáron széles rétegek számára is elérhetővé vált, igaz, hivatalosan béta fázisú. Talán ezért is nem előzte meg különösebb csinnadratta az indulást.
A Google Instant egy olyan megoldás, melynek köszönhetően a Google oldalán való keresés begépelése közben is próbálkozik a rendszer kitalálni gondolatunkat, szépen listázva azokat az általa gondolt legvalószínűbb keresőszavakat, amiket az addig beírt karakterek alapján "gondol".
Google Instant
Google Instant
Mindez még gyorsabbá, kényelmesebbé teheti a "guglizást". Az új technológia most az Android 2.2 rendszerű, illetve az iOS 4-et futtató okostelefonokon érhető el.
A Google Instant mobilkijelzőkön való használhatósága persze nem feltétlenül egyértelmű, de tekintettel arra, hogy ingyenes, így némelyeknek nyilván nagyon hasznos lesz.
Forrás: Mobilarena
Bookmark and Share

A Google Instant szépen csendben megérkezett mobilokra is ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger