2011. április 29., péntek

Teljesen egyedi internettáblán dolgozik a Nokia

A finn gyártó első emberének elmondása szerint a Nokia jelenleg egy olyan internettáblán dolgozik, mely az eddig kiadott más gyártótól származó modellektől teljesen eltérő élményt biztosít.

Stephen Elop, a Nokia Microsofttól átigazolt vezérigazgatója a finn YLE számára adott nyilatkozatában a cég legelső internettáblájáról beszélt, mely valamikor az év második felében kerül majd bemutatásra. A vezető minden téren teljes egyediséget ígért, mivel ahogy az interjú során fogalmazott, a jelenlegi tbb mint kétszázas internettábla kínálatból, csupán csak egy igazán népszerű és a Nokia nem szeretne kétszázegyedik teljesen azonos ajánlattal előállni. Stephen Elop elmondása szerint cége olyan internettáblán dolgozik, mely minden porcikájában nokiás élményt fog biztosítani. A vezető az operációs rendszerrel kapcsolatban nem árult el újabb részleteket, de a korábbi nyilatkozata alapján a Microsoft operációs rendszere mellett a cég által fejlesztett saját platform használata is lehetséges. Ez utóbbi valószínűleg MeeGo alapokra nyugszik, mely ARM processzorral párosítva jóval hatékonyabb lehet mint egy asztali Windows 7 köré épülő táblagép.


Forrás: Mobilaréna

Teljesen egyedi internettáblán dolgozik a Nokia ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger