2011. május 7., szombat

Női okostelefont készít a HTC

Az okostelefonok alapjaiban véve nem éppen a legnőiesebb készülékek, legtöbbjük hasonló design-ra és színösszeállításra épül, ezen kívül pedig egyetlen nőknek készített alkalmazás sem található rajtuk.

Nem olyan rég a HTC úgy határozott, hogy ezt a piaci rést kihasználva kifejezetten nőknek készít okostelefont, melyen Android rendszer fog futni  valószínűleg a Sense 2.5-tel, vagy annak valamelyest módosított változatával. A HTC Bliss néven, valamikor az év végén piacra kerülő készülék színvilága állítólag zöldes árnyalatú lesz, burkolata pedig egy nagyon kellemes érzést nyújtó gumi alapú változat. A Blissben elérhető lesz az elő és hátlapi kamera, valamint jóval vékonyabb lesz a HTC Desire Z-nél.

A kép csak látványterv

A Blisst valószínűleg felszerelik majd folyamatosan változó élő háttérképekkel, vásárlást segítő és kalóriaszámláló alkalmazásokkal. Köztudott, hogy a nők előszeretettel vásárolnak kiegészítőket mobiljaikhoz, a HTC ezt a lehetőséget is megragadta, így több extra kiegészítőt is piacra fognak dobni a készülék mellé. Ilyen lesz például a hangfelismerős autós kihangosító, a színben és design-ban passzoló Bluetooth headset, valamint a dupla hangszórós asztali bölcső is, ezeken kívül pedig külön említést érdemel egy mobildísz amely villódzva jelezné a bejövő hívásokat és a beérkezett üzeneteket.

Forrás: Telefonguru


Női okostelefont készít a HTC ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger