2011. május 2., hétfő

A nagyob kaliberű frissítések miatt verziószámot ugrik a BlackBerry OS

A Research In Motion vezetője hivatalosan is megerősítette, hogy a jelentős frissítések miatt nem 6.1, hanem 7 -es verziószámmal érkezik az új BlackBerry OS.

Jim Balsillie, a RIM társ-vezetőigazgatója hivatalosan is megerősítette, hogy a jelentős változások miatt BlackBerry OS 7 néven kerül kiadásra az operációs rendszer legújabb változata. Egyenlőre még nem tisztázott, hogy a cégvezető milyen nagyszabású átalakításokról beszélt, hiszen a Bold Touch, Touch és Torch 2 fedélzetén is bemutatott rendszer csak kisebb ráncfelvarrásnak tűnik, így a 6.1-es verzió sokkal inkább helytálló lett volna. Persze az sem kizárt, hogy az Apple és a Google nyomvonalait követve a RIM is minden évben teljes verziószámot kíván majd ugrani, mely nyilván sokkal nagyobb kaliberű változásokra utal. A korábbi pletykák szerint a platform 7-es tagja már QNX alapú lett volna, de valószínűleg az csak a 8-as változatban kerül majd kiadásra, mely egyébként az ázsiai babonák szerint egy szerencseszám.


Forrás: Mobilaréna

A nagyob kaliberű frissítések miatt verziószámot ugrik a BlackBerry OS ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger