2011. március 4., péntek

Új szolgáltatás a Telenor -nál

A Telenor megújított szolgáltatása jelentősen megkönnyíti a mobilinternetet használók életét.


A megújult alkalmazás könnyen telepíthető, támogatja a legnépszerűbb levelezőrendszereket, így a felhasználók könnyen lekérhetik beérkezett E-mai -jeiket. A szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy nem szükséges az üzenetek folyamatos lekérése, mivel azok azonnal megérkeznek a mobiltelefonra, onnan meg is válaszolhatóak és az alkalmazás képes több E-mail fiókot is szinkronizálni.


A szolgáltatás kiszolgáló rendszere támogatja a hazai és külföldi népszerű levelezőrendszereket és az ezekbe integrált naptár és címke funkciók szinkronizációját is elvégzi. Az azonnali üzenetküldés funkcióval elérhető lesz néhány csevegőprogram is az arra alkalma készülékeken. A Telenor Contact alkalmazása letölthető Symbian, Android, Java, és Windows Mobile operációs rendszerekre, viszont a szolgáltató által forgalmazott Samsung Galaxy 3 -ban és Samsung Galaxy S -ben már előre lett telepítve.A szolgáltatás egyszerűen megrendelhető bármelyik Telenor Partner üzletben, Telenor Bemutatóteremben, a Telenor internetes, telefonos ügyfélszolgálatán(1220), az automatikus szolgáltatás megrendelő vonalon(1741) vagy SMS -ben a "TC" szót elküldve a 36202020200-as telefonszámra.

A Telenor Contact minimum 100 Mb-os mobilinternettel rendelhető meg bruttó 1 forintos áron. A 100 Mb -os csomagon kívül persze választható 500 MB -os, 1 GB-os és Flexi csomag is, melyek esetében sincs túlhasználati díj. Eszerint akár már 991 Ft-tól is levelezhetünk mobiltelefonunkról, persze az adatforgalom böngészésre is felhasználható. Nem kell félnünk a túlszámlázástól sem, mivel az adott csomagban lévő felhasználási keret felhasználása után csak a hó végéig lassítja a szolgáltató a sebességet, de belföldi használat esetén egyéb díjakat nem számláz ki az ügyfelek számára.

Jelenleg a 100 Mb -os Mobil Online csomag megrendelésével 30 napon keresztül ingyenesen használhatjuk a szolgáltatást. A Telenor az E-mail rendszer megújításkor természetesen gondolt az üzleti partnerekre és a vállalkozásokra is. Számukra nyújt új megoldást a Telenor Contact Corporate a korábbi E-Phone utódja, mely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek a mobiltelefon - asztali géphez való szinkronizálása nélkül is elérhessék levelezőrendszerüket. Az egyszerűen kezelhető mobil alkalmazást a szolgáltató számos üzleti ügyfele veszi igénybe,
köztük nagy pénzügyi, távközlési, közműszolgáltató, illetve építőipari vállalatok.

A Telenor Contact Corporate
a Microsoft Exchange és az IBM Lotus Domino vállalati levelezőrendszereit támogatja, letölthető Symbian, Windows Mobile, Android és J2ME rendszerekre. A szolgáltatás előfizetésként havi 1990 forintért vehető igénybe. A szolgáltatás havonta fizetendő díja nem tartalmaz adatforgalomra használható forgalmi keretet.

Fontos információk a megrendelés előtt: A Telenor Contact nem kompatibilis IPhone és BlackBerry készülékekkel. A szolgáltatást megrendelheti minden Telenor számlás, Új Generációs kártyás és kártyás hangalapú előfizető, viszont a Mobil Internet a djuice és a Redbull Mobile tarifákkal nem rendelhető meg.

Forrás: Telefonguru

Új szolgáltatás a Telenor -nál ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger