2011. február 2., szerda

Így lesz az iPhone-ból 3D-s telefon

A Hasbro név hallatán gyerekkorom társasjátékai jutnak eszembe. Most azonban nem ezekről lesz szó, hanem a játékcég várhatóan tavasszal kiadandó 3D-s nézőkéjéről.

Az indiai Spice Mobil tavaly egy nagyon olcsó 3D-s GSM telefonnal örvendeztette meg a világot. Ennek egyik szépséghibája, hogy itthonról valószínűleg csak az eBay-ről lesz beszerezhető (ki tudja, hogy mikor és milyen áron). Az ennél sokkal komolyabb gond, hogy a 3D-s képességén kívül egy teljesen alapfonról van szó. És ha valaki okosmobilon akar 3D-t? Az megvárja az LG Optimus 3D-t. És ha iPhone-on?
Nos, rájuk gondolva fejlesztette ki a Hasbro a My3D viewer nevű kiegészítőjét, iPhone és iPod touch készülékekhez. Alkalmazásokat is adnak majd ki hozzá, ingyenes és fizetős változatban is. A hardver-szoftver párosítás segítségével a Discovery Channel, az IMAX, a Dreamworks, a Sony és természetesen az Apple tartalmait nézhetjük majd.A kiegészítő tavasszal jelenik majd meg, ára pedig 30 dollár lesz. Kíváncsi vagyok, hogy mekkora siker lesz - számomra nem lenne túl kényelmes távcsőbe nézéshez hasonló módon bármilyen tartalmakat is nézegetni a telefonomon.


Forrás: Mobilport

Bookmark and Share

Így lesz az iPhone-ból 3D-s telefon ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger