2011. január 10., hétfő

Samsung: Jönnek a kétmagos internettáblák és mobilok

A február közepén kezdődő Mobile World Congress alkalmával leplezi le első kétmagos processzorral szerelt készüléket a Samsung.

A Samsung mobiltelefonos részlegének első embere a CES 2011 alkalmával nem csak a gyártó amerikai 4G stratégiájáról, hanem a közelgő Mobile World Congress alkalmával leleplezésre kerülő kétmagos processzorral szerelt készülékeiről is beszélt, melyek a rangos barcelonai rendezvény előestéjén kerülnek majd bemutatásra. A vélhetően a cég saját fejlesztésű kétmagos processzorai köré épülő okostelefonok és internettáblák várható specifikációja egyelőre nem ismert, de a bejelentés alapján a jövevények február 13-án kerülnek leleplezésre, melyet a nagyérdemű és a szaksajtó a Mobile World Congress 2010 szakmai kiállítás során ki is próbálhat. Idén várhatóan tovább fog zsugorodni a zárt platform köré épített Samsung modellek sora, melyek helyét a mérsékelt árfekvésű Android és Bada OS alapú okostelefonok veszik át.


Forrás: Mobilarena


Bookmark and Share

Samsung: Jönnek a kétmagos internettáblák és mobilok ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger