2011. január 10., hétfő

Motorola Atrix 4G: mobil és notebook egyben

Az amerikai AT&T szolgáltató mutatta be a Motorola egyik újdonságát a CES 2011-en, a Motorola Atrix 4G mobilt. Az Atrix 4G-ben kétmagos Tegra 2 processzor dolgozik az Android 2.2 alatt az impresszív 1 gigabájt RAM társaáságban, ezt a mobilt láthattuk decemberben Olympus kódnév alatt. A 4 colos megjelenítő qHD felbontású, tehát a telefonokban egyelőre szokatlan 540×960 képpontot vonultatja fel.


A beépített 16 gigabájtos memória gond nélkül bővíthető további 32 gigabájtos microSD kártyával. Az Atrix 4G hátlapi kamerája öt megapixeles, de nem is a fotózásra gyúr a készülék. Adott a HSPA+, valamint a nevéből adódóan a 4G, tehát LTE hálózatok támogatása is, ez ugyanis Amerikában a legújabb őrület, az öreg kontinensre később jut majd el. Az 1930 mAh-s akkumulátor állítólag akár 9 óra beszélgetést is lehetővé tesz.
A Motorola Atrix 4G egyik rendíkvül egyedi megoldást alkalmaz a Webtop tartozékával együtt, hiszen gyakorlatilag egy dokkolóról van szó, amelybe belehelyezve a készüléket, rögtön egy androidos laptopot kapunk. Eszméletlen jó ötlet! A kamu-laptop 11.6 colos kijelzőt, teljes értékű és méretű QWERTY gombsort, valamint saját akkumulátort is kapott. A Motorola Atrix 4G még ebben a negyedévben piacra kerül az Egyesült Államokban.


Forrás: TelefonguruBookmark and Share

Motorola Atrix 4G: mobil és notebook egyben ~ Nokia 5230 Stuffs - Hírek Nokia, Samsung, Motorola... mobiltelefonokról
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites Még több

 
Powered by Blogger